Photo
Het Duitse merk Kunert staat al meer dan 100 jaar voor perfecte benen. Door permanent onderzoek en ontwikkeling kenmerkt Kunert beenmode zich door zeer functionele producten die uniek zijn in deze branche. Kunert staat voor superieure kwaliteit, stijlvolle elegantie, en perfecte pasvorm. En dit in een betaalbare stijl. 

In 1907 start Kunert, met haar eigen breimachine, de productie van sokken en andere gebreide artikelen en is de start van het merk Kunert gemaakt. In de vroege jaren '20 nemen ook haar man en twee zonen deel in het bedrijf. Zij hebben een belangrijke rol gespeeld bij de uitbreiding van Kunert. Het bedrijf Kunert heeft zich altijd gefocust op kwaliteit en de vraag in de markt en doet dat nog steeds. Mede daardoor is het voor Kunert mogelijk om kwaliteitspanty's te produceren. De collectie van Kunert staat vooral bekend om deze kwaliteit. De chique designs, hoogwaardige materialen en perfecte afwerking maken de  Kunert panty's, stay up kousen of hold up kousen, leggings en pantykniekousen wereldwijd erg geliefd bij vrouwen.

De beste materialen en de jarenlange vakmanschap vormen de basis voor dat waar Kunert beenmode voor staat: Perfecte Benen. Alle producten voldoen aan de hoogste kwalitetiseisen. Niet alleen kwaliteit staat centraal, ook innovatie is erg belangrijk. Door Kunert wordt namelijk continu onderzoek gedaan naar de beste draageigenschappen, nieuwste processen en het voortreffelijkste draagcomfort. Door het meer dan 100 jarig bestaan en de voortdurende productontwikkelingen staat Kunert garant voor hoge kwaliteit en een tijdloze elegantie.

Kunert Panty's

De panty's van Kunert staan vooral bekend om het fijne draagcomfort en de zeer goede kwaliteit. Je benen zien er niet alleen prachtig uit in de panty's van Kunert maar de panty's voelen ook heerlijk aan op je huid. Veel producten beschikken over een verstevigd teengedeelte, een katoenen broekje en platte of gladde naden. Of je nu op zoek bent naar een gewone panty, een fashion panty, stay ups of hold ups, een zomerpanty of een winterpanty, Kunert heeft een geschikte panty voor iedere vrouw en iedere gelegenheid.

Kunert heeft ook een grote collectie aan innovatieve panty's. Voorbeelden van de innovatieve Kunert panty's zijn: de Kunert Chinchillan, een panty met ladderstop, ut de shaping serie de Kunert Forming Effect, uit de ondersteunende serie de Kunert Fly&Care en uit de temperatuur regulerende series de Kunert Warm Up of de Kunert Fresh Up. Pantyspecialist.nl heeft een groot assortiment aan Kunert panty's, Kunert stay ups, Kunert leggings en Kunert pantykniekousen. De Kunert panty's zijn beschikbaar in allerlei soorten, kleuren en maten.

 
Bekijk nu ons assortiment

Kunert Stay Up Kousen

Naast het uitgebreide assortiment van Kunert panty's, zijn er ook diverse soorten Kunert stay up kousen. Deze Kunert stay up kousen zijn net zoals de panty's beschikbaar in verschillende afmetingen, designs, maten, kleuren en samenstellingen. Ze zijn gemaakt van subtiele en zachte materialen en alle stay ups zijn tot in detail afgewerkt en geven zo een luxe feeling. Zo zijn veel kousen voorzien van een brede boord aan de bovenkant van de kous zodat het gedurende de gehele dag perfect op z'n plaats blijft zitten. De stay up kousen van Kunert geven je benen niet alleen een onvergetelijke uitstraling, maar bieden daarnaast ook extra draagcomfort. Buiten de stay up kousen van Kunert heeft Pantyspecialist.nl natuurlijk ook gewone panty's, fashion panty's, leggings en pantykniekousen van het merk Kunert.

Kunert Leggings

De leggings van Kunert zijn er in verschillende soorten, prints, materialen, kleuren en maten. Alle Kunert leggings hebben een uitstekende pasvorm en zijn uiteraard gemaakt van de beste matrialen. Naast matte, gekleurde leggings van dunne materialen bieden de Kunert leggings ook high-end fashion leggings die meegaan met de laatste trends op het gebied van mode. Ben jij op zoek naar een opvallende legging die jouw outfit compleet maakt, dan zit je met een Kunert legging altijd goed!

Kunert Panty Kopen

In de webshop van Pantyspecialist.nl vindt u een zeer groot assortiment aan Kunert panty's, stay up kousen, leggings en pantykniekousen. Voor iedere vrouw en iedere gelegenheid heeft Kunert wel een passend product. Kunert staat voor tijdloze elegantie, hoge kwaliteit en klasse. Dankzij de producten van Kunert krijg je de perfecte benen! Neem snel een kijkje in onze webshop! Pantyspecialist.nl: Elegant, Modieus en Stijlvol! Groot assortiment, gemakkelijk en snelle levering, veilig en betrouwbare betaling en niet te vergeten: gratis verzending in Nederland!