Photo
Le Bourget is een van oorsprong Franse beenmode fabrikant van zeer exclusieve en kwalitatief hoogstaande beenmode. Le Bourget komt uit Parijs en werd opgericht in 1924 en is tot 1994 een familiebedrijf gebleven. Inmiddels is het eigendom van CSP International, een Italiaans bedrijf, en een wereldwijd merk dat een scala aan hoogwaardige producten biedt met fantastische details en spectaculaire designs. Het hoofdkantoor van Le Bourget is gevestigd in Castel Goffrede in Italië. Met meer dan 1500 mensen produceert Le Bourget ongeveer 100 miljoen panty’s en is daarmee een van de grootste beenmode huizen in Europa.

Le Bourget Panty

De panty’s van Le Bourget zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, maten, patronen en structuren, waardoor er voor iedere vrouw en iedere gelegenheid wel een geschikte panty te vinden is. Le Bourget panty’s onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm. De panty’s zijn vaak voorzien van een verstevigd broekje en verstevigde tenen voor een extra lange levensduur van de panty.

De basiscollectie bestaat uit fijne, comfortabele panty's voor intensief, dagelijks gebruik. De fashion collectie wisselt ieder seizoen waardoor deze panty's over het algemeen niet meer na te bestellen zijn, limited edition. Le Bourget, een collectie met een hoge kwaliteit, de deskundigheid van de Franse traditie en tegen een betaalbare prijs. De collectie van le Bourget staat vooral bekend om de variatie aan luxe producten, het perfecte draagcomfort en de uitstekende kwaliteit. Le Bourget biedt een ruime collectie, met kleurrijke designs, van hoogwaardige materialen. Voor een overzicht van alle panty's van Le Bourget die wij in de collectie hebben, klikt u hier.

 
Bekijk nu ons assortiment

Le Bourget Stay Up Kousen

Door het gebruik van zachte, hoogwaardige materialen met een perfecte pasvorm en de mooie, sensuele details en brede boorden van Franse kant zijn de stay up kousen van Le Bourget een begrip in de beenmode wereld.

De stay up kousen van Le Bourget geven uw benen niet alleen een prachtige uitstraling, maar bieden daarnaast ook extra comfort aan uw benen. De stay ups van Le Bourget zijn prachtig tot in detail afgewerkt en geven zo een luxe feeling. Door de brede kanten boord aan de bovenkant blijven de kousen ook perfect aan uw benen zitten. De stay up kousen van Le Bourget zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten zodat er voor iedere vrouw een perfect paar tussen zit.

Le Bourget Panty Kopen

In de webshop van Pantyspecialist.nl vindt u een groot assortiment aan Le Bourget panty’s, stay up kousen en leggings. Le Bourget staat voor luxe en uitstekende kwaliteit met de deskundigheid van de Franse traditie. Neem snel een kijkje in onze webshop! Pantyspecialist.nl: Elegant, Modieus en Stijlvol! Groot assortiment, gemakkelijk en snelle levering, veilig en betrouwbare betaling en niet te vergeten: gratis verzending in Nederland!