De Evolutie van de Panty Kniekous?

De kniekous: evolutie van ontkennend naar opvallend voetstuk?Een echte fashionista ben ik niet maar ik meen toch redelijk wat te weten van panty’s, de mode hierin, de mogelijkheden en de wijze waarop ze gedragen worden. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik op een van de grotere luchthavens van de wereld liep en een dame mij passeerde op slippers met jawel… pantykousjes aan. Ik dacht dat ik het niet goed had gezien, maar twijfelde te erg. Ik vroeg mijn gezin even te wachten en liep terug. Gelukkig stopte de dame bij een boetiek met luxe artikelen, zodat ik haar eens rustig kon bekijken. Leuke, nette broek meteen top en een jasje van goede kwaliteit en modieus. Of het nu het meest geschikte outfit was om in te reizen weet ik niet, maar wellicht was ze op zakenreis en moest ze meteen door. Daaronder had ze pantykousjes met onzichtbaar teenstuk en slippers. Dat sloeg als een tang op een varken, hoewel dit spreekwoord nu de lading niet eens dekt. Heel apart. Verwonderd liep ik weer naar mijn gezin.

Even later zaten we aan een lekkere koffie van een bekende keten toen wederom een dame met teenslippers en kniekousjes voorbij liep. Je snapt dat ik vanaf dat moment alleen nog maar naar vrouwenvoeten heb zitten staren. Redelijk wat dames hadden kniekousen aan met doorzichtig teengedeelte en peeptoes, een hype die in Amerika al langere tijd ‘normaal’ is en nu hier ook meer en meer geaccepteerd is. Echter, binnen het uur waren er vier dames met kniekous en slippers gepasseerd. Eén heb ik op beeld vastgelegd. Als bewijs dat het niet door de jetlag kwam?

Weer wat nieuwe kennis opgedaan. De het liefst onzichtbare, vaak ontkennend-dat-we-het-dragen-kniekous evolueert naar een vaker geziene onderdeel bij peeptoes en teenslippers. De kniekous: van ontkennend naar opvallend voetstuk.
  Tessa     25-08-2017 15:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.