Lekker zittende panty

Hebben jullie ook lekker zittende panties?Een avondje uit. Leuk! Je lekker optutten en mooi aangekleed voor de dag, of liever gezegd de avond, komen. Voor velen van ons hoort daar toch die mooie rok bij of die mooie jurk. Alleen een nadeel: je panty.... Wie herkent een van de volgende irritaties niet:
- Knelt bij de taille waardoor een lelijke bobbel zichtbaar is,
- Je panty zakt af,
- Hij kriebelt,
- Het teengedeelte is zichtbaar en ik wil een open schoen aan,
- Er zit zo een ladder in,
- Etcetera.

“Waarom bestaat er nu niet een panty die.....”
Wat velen niet weten, is dat die panty inmiddels wel bestaat!


Panty innovaties


Er is veel veranderd op panty gebied. Er zijn innovaties gedaan en nog steeds proberen producenten hun panties steeds beter te maken en zo tegemoet te komen aan de wensen van de panty dragers. Enkele voorbeelden:
- Anti-ladder panty. Door de wijze waarop deze nylonkousen gemaakt zijn, leidt een gaatje niet meteen tot een ladder. Het is dus een panty met ladder-stop.
- Panties met een comfort tailleband. Een bredere tailleband die wel aansluit, maar niet afknelt. Of juist panties met een onzichtbaar versterkt teengedeelte en platte naden, vooral handig bij een meer open schoen.
- Nylonkousen met lycra. Door de lycra of elasthaan sluiten de kousen mooi aan om het been.
- Panty's met gemaakt met 3D-technologie wat resulteert in heerlijk zachte panties die aangenaam zijn om te dragen. Er zijn zelfs panty's met Aloë Vera erin verwerkt.
- Zomerpanty's die extra dun zijn, zodat je niet ziet dat je een panty draagt, maar wel zorgen voor mooie egale benen onder je jurk. De zomerpanty is ook als teenloze panty verkrijgbaar.
- Steunpanty: een panty met extra ondersteuning aan het been door het drukverloop in de panty. Een aanrader voor vrouwen die lang moeten zitten of staan. En zo zijn er nog wel meer innovaties te noemen. Maar naast die innovaties zijn er ook een aantal dingen waar je zelf op kunt letten bij het kopen van een panty.
 


Tips bij panty kopen


- Juiste maat panty volgens maattabel! Voor een goed zittende panty is de juiste maat heel belangrijk. In de volksmond zijn panties bij bepaalde merken altijd te klein of juist te groot. Ook hier hebben producenten inmiddels wat aan gedaan. Raadpleeg altijd de maattabel.
- Denk aan je persoonlijke voorkeur Dit speelt een grote rol. Sommige dames dragen een broekje over hun panty. Je zou in dat geval ook kunnen kiezen voor een panty met een verstevigd broekje i.p.v. een panty met doorlopen been. Het broekje shapt niet, maar zit wel iets strakker waardoor je minder het idee hebt dat je nylonkousen afzakken. Ook hierbij kun je letten op een panty met een comfort tailleband.
- Let op het materiaal. Nylonkousen met lycra of elasthaan zitten beter om je been. En wat ook gebleken is uit de Pantytest van een landelijk nieuwsblad eind 2014: een goedkopere panty kriebelt meer en pluist ook nog eens sneller na een wasbeurt. Een panty van een bekend merk ziet er vaak na 20 wasbeurten nog prima uit.
 
Een panty kopen is dus makkelijk. Er zijn genoeg innovaties die het dragen van een panty comfortabel maken. En aangezien een mooie panty je outfit een hele andere look kan geven doordat het een blikvanger is of juist zorgt voor de finishing touch, is het zeker de moeite waard om eens iets "nieuws" uit te proberen. Er zijn inmiddels genoeg lekker zittende panties verkrijgbaar!
 
Panty innovaties overzichtelijk bij elkaar op: www.pantyspecialist.nl/Specials
  Tessa     26-03-2015 15:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.