Oroblu Different 15: een nieuwe generatie panty's?

Oroblu Different 15: een nieuwe generatie panty's?

 

Oroblu komt sinds kort op de markt met een panty die nog comfortabeler is. De Different serie zit zelfs zo comfortabel dat je niet eens merkt dat je een panty draagt. Zij spreken van een nieuwe generatie panty's! Dat wekte mijn nieuwsgierigheid: Is hij echt zo anders dat je kunt spreken van een nieuwe generatie?

 

Deze matte panty is geheel anatomisch gevormd. Dat is makkelijk, je weet altijd wat de voor- en de achterkant is, ook als je hem voor de 10de keer aan doet. Want ook dat moet gezegd worden, panty's van pantymerken als Oroblu, Kunert, Le Bourget, etc. kun je zelfs na verschillende malen gewassen te hebben nog prima aan: de veerkracht en kwaliteit blijft lang behouden. Daarnaast is deze panty van top tot teen doorzichtig, dus geen versterkt teengedeelte noch versterkt broekje (de zgn. Nude look). De panty is daardoor prima in een open schoen of onder een kortere rok of korter broekje te dragen. Dit zijn allemaal prima eigenschappen, maar niet uniek. Dit hebben meerdere panty's. Wat deze panty wel bijzonder maakt, is de hogere rugzijde en de nog bredere boord bij het broekje ten opzichte van andere panty's die ook een brede boord bij het broekje hebben. Die boord zorgt ervoor dat de panty niet knelt. Het voordeel hiervan is ook dat je geen inkeping door je jurk heen ziet ter hoogte van je heup als je een panty draagt. Persoonlijk vind ik dat namelijk niet zo fraai staan. Een beetje shaping is prima, maar het liefst niet zichtbaar voor anderen. Dat suggereert die inkeping wel en ook heb je dan weer eerder een (vet)rol boven die rand uitkomen. Niet erg flatteus, als je het mij vraagt.

 

Na de Different 15 van Oroblu een hele dag gedragen te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen dat het zeker een fijne panty is met een mooie, matte teint. Ook de hogere, brede rugzijde is absoluut prettig. Persoonlijk heb ik wel liever een panty zonder doorlopen been, dus met versterkt broekje. Ik heb dan het gevoel dat ik een panty aan heb, wat ik een zekerder idee vind. Ze zijn dus wat mij betreft wel geslaagd in hun missie met deze panty, al kies ik persoonlijk juist liever voor een panty die ik wel voel zitten. Maar dat is heel persoonlijk en afhankelijk van je smaak.

 

Ook nieuwsgierig geworden naar deze Oroblu panty: Different 15? Op dit moment bieden we hem tijdelijk tegen een introductieprijs aan. Zie onze aanbiedingen of ga direct naar de Oroblu Different 15

  Tessa     06-07-2014 20:41     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.