Overknees: Blijvertje of afzakkertje?

Overknees: Blijvertje of afzakkertje?Een overknees over je panty. Ziet er hip uit en op koude dagen is het ook nog eens wat warmer over het grootste deel van je been, dus ideaal zou je zeggen! Maar blijven ze ook zitten of zakken ze af? En als ik er dan aan denk dat ze gaan zakken, dan voel ik in gedachten ook mijn panty al een beetje mee afzakken. Van de kriebel die dit met zich meebrengt en de irritatie over het broekje dat op half 7 hangt, krijg ik op voorhand al kippenvel. Brr. Dus heb ik het zelf nog nooit gedragen. Tot vandaag.

Gisteren heerlijk op een terrasje gezeten en de vitamines van het herfstzonnetje heerlijk op mijn gezicht gevoeld. Lekker de frisse maar niet koude buitenlucht opgesnoven, achter een heerlijk wijntje met wat bitterballen, zat ik te genieten en toen viel mijn oog erop. Je kent het vast wel. Een groepje vrouwen, modieus en hip gekleed hebben de grootste lol samen en zitten ook te genieten. Twee daarvan hadden overknees aan. Eerst leek het me wat warm, maar als het zonnetje achter de wolk verdwijnt ineens toch weer geen overbodige luxe. Ook tijdens het zitten, bleef de overknees mooi op zijn plaats. Eens kijken wat er gebeurt als ze gaan staan. En ook dat leek geen probleem. De ene dame vouwde het bovenste randje wat rechter, de ander raakte hem niet aan. En ook de panty leek prima te zitten, al is dat niet voor een toeschouwer zo te controleren. Zou ik het durven?

Vandaag voor een borrel bij vrienden heb ik ze aan gedaan met in mijn achterhoofd dat ik ze altijd nog in de wc kan uitdoen. Niet nodig! Ze bleven prima zitten en ook geen probleem met de panty. Blijvertje dus wat mij betreft!
  Tessa     30-10-2016 17:03     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 HaNS -  28-03-2019

Overknees staan echt leuk en sexy. Maar kan je dan net zo goede een leuke maillot gaan dragen? Hans