Panty trends dit najaar

Panty trends dit najaar: ondergeschikte of opvallende benen?Nu de temperatuur daalt en de herfst “eindelijk” echt door lijkt te zetten, lopen we ook niet langer met blote benen onder een rok. De benen verliezen langzaam hun mooie, gebruinde kleur, maar het is ook simpelweg te koud aan het worden. Maar welke panty kies je en wat is er hip deze winter? 

Welke panty je kiest, ligt aan de gelegenheid waar jij je voor kleedt en wat je nog meer aan hebt. Voor een outfit met een drukke print of juist een hele zakelijke outfit is een basispanty aan te raden. Deze zijn er vanaf 15 denier tot soms 120 denier. Op het moment dat je jouw huid er niet meer doorheen ziet, spreken we van een opaque panty. Deze panty’s kennen een dikte vanaf 60 denier. Zie je er nog iets doorheen, maar niet veel, dan heb je een semi-opaque panty aan. De diktes van deze panty’s zijn 40-50 denier. Vooral in de herfst en winter zijn deze dikkere panty’s ideaal, omdat ze warmer en sterker zijn. Let wel op wanneer je de dikke panty’s aan doet. Etiquette schrijft voor dat je voor een zakelijke outfit toch echt moet denken aan 15 tot maximaal 40 denier.

Ga je voor een spetterende look of zoek je iets bijzonders om je outfit te complementeren, dan zijn de Fashionpanty’s iets voor jou. Deze zijn verkrijgbaar van 15 – 120 denier. Opvallend dit jaar zijn de diverse geometrische vormen in de panty: een lijnenspel, een kabel of juist een ruit. Is het een motief in de lengte richting, dan lijken je benen ook langer en slanker. Naast deze vormen zijn er ook diverse romantische panty’s al dan niet met een bloemenmotief en op een mooie tule-ondergrond. Een ding is in ieder geval zeker: de benen mogen weer opvallen dit najaar!
  Tessa     02-11-2016 13:25     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Sam -  01-06-2017

Super leuk, ik zie ook altijd leuke dingen op http://www.zalando.nl/

 Ritoot -  20-03-2017

Fashion and jewelry brands revealed, check out my blog for the latest trends http://www.ritoot.com/blog/