Teenloze (zomer)panty: geweld(ig) voor je tenen? Teenloze (zomer)panty: geweld(ig) voor je tenen?

Of je benen nu al dat mooie kleurtje hebben of niet. Een ding is zeker, de meesten van ons hebben niet die mooie, egale benen die we graag zouden willen hebben. Een manier om dat te verhullen is het dragen van panty’s. Ook wel “make-up voor je benen” genoemd. In het voor- en najaar vind ik het dragen van een panty heerlijk, in de zomer echter soms te warm. Daar is inmiddels wel wat op gevonden:  de zomerpanty. Een dunne panty, soms zelfs vanaf 8 denier, al dan niet met verkoelend effect rond je benen als je loopt. Veel van deze panty’s hebben een onzichtbaar teengedeelte, waarbij je de platte naden net onder je tenen kunt schuiven, zodat de panty daar niet zichtbaar is in een open schoen. Maar blijft dat zo lang op die manier zitten? Bij mij in ieder geval niet. Vandaar dat ik de teenloze panty’s ben gaan uitproberen. Ik heb de Teint Invisible Sans Pointes van Le Bourget en de Fresh Up van Kunert geprobeerd. Beide 10 denier nylons hebben een tussenstukje naast je grote teen, het idee van een slipper. Dit voorkomt het omhoog kruipen van de panty. De eerste keer voelde dat even vreemd aan, net als de eerste keer dat je weer een slipper aan doet na de winter. Maar na 5 minuten was ik er al aan gewend en daarna was het in één woord: Ideaal! Beide panty’s zijn lekker zacht en bleven de hele dag goed zitten. En je benen hebben een mooie, egale look, zonder dat je meteen zag dat ik panty aan had. Ik ben om. Als ik een open schoen of peep toe aan heb, is dit dé (zomer)panty voor mij. Geweldig!

  Tessa     09-09-2014 21:18     Reacties ( 4 )

Reacties (4)
 Fini -  03-10-2016

Teenloze panty's zijn echt een NO GO.. Het belangrijkste ontbreekt en als je niet de juiste schoenen er bij aan trekt, dan ziet het gewoon lachwekkend uit. Wat is er mis met zichtbare tenen in een panty? Niemand die er over valt en sterker nog, het is erg irritant om na een uur met tintelende tenen te moeten lopen op hakken want het knelt te veel af.

 Esther -  20-07-2015

Bedankt voor de reactie!

 Pantyspecialist.nl -  20-07-2015

Beste Esther, Nee, helaas heb ik ze niet kunnen vinden voor je in het assortiment van onze leveranciers. Het merk Falke heeft hem wel voor zover ik weet. Mocht je nog meer willen weten of andere vragen hebben, dan kun je het beste ons contactformulier gebruiken (onderaan de site). Alvast een gezellige bruiloft toegewenst! Met vriendelijke groet, Pantyspecialist.nl

 Esther -  18-07-2015

Dag, zijn deze ook in Hold-up versie voor bijv. een bruiloft in het najaar met schoenen met open teen?