Zomerpanty's: ook bij warme temperaturen?

Zomerpanty’s: ook bij warme temperaturen?De zomerpanty is één van de innovaties op pantygebied die de laatste jaren is gedaan en die steeds meer bekendheid geniet. Het is immers een ideale panty om bij lekker weer in de zomer, als je benen nog geen kleurtje hebben, aan te trekken. Maar is dit nu een panty die alleen wij Noord-Europeanen aan doen om die witte benen te verhullen?
 


Zomerpanty’s in Spanje?


Met de eerdergenoemde vraag in mijn achterhoofd heb ik eens goed gelet op de benen van de Spaanse dames tijdens ons verblijf in Barcelona. Zittend op het terras en genietend van een lekkere rosé, bij lekkere temperaturen en een heerlijk zonnetje, zie ik de dames lopen in veelal jurken en rokken of een kort (spijker)broekje. Een enkeling uitgezonderd hebben ze allemaal een dunne panty aan, al dan niet met een enkelsokje over hun nylonkousen heen als ze sneakers dragen onder hun korte broek. De panties zelf zijn nauwelijks te zien, maar de egale benen of een klein glansje als de zon precies op het been valt, verraadt de aanwezigheid ervan. De vrouwen die langs komen zonder panty beginnen op een gegeven moment op te vallen doordat het been net wat minder egaal van kleur is en vaak wat oneffenheden vertoont. Iets wat de meesten van ons herkennen en wat dus makkelijk te verhullen is. Naar mijn mening lopen de meeste Zuid-Europese vrouwen er toch vaak heel verzorgd en charmant bij en hier hoort zo te zien duidelijk een panty bij.
 


Waarom zou je een zomerpanty kopen?


De zomerpanty is over het algemeen wat dunner dan een gewone panty. Het nadeel hiervan is dat ze ook wat minder sterk zijn, al zijn er op dit gebied vanaf deze zomer ook weer nieuwe producten op de markt geïntroduceerd. Deze producten geven optisch het idee dat het een 7 denier panty is, maar doordat ze met een bepaalde garen gemaakt zijn, hebben deze panties de sterkte van een 15 denier nylonkous. Andere kenmerken van zomerpanty’s:

· Ze geven een zongebruind kleurtje aan je benen,

· Ze hebben vaak een doorzichtig teengedeelte,

· Ze zijn ook als teenloze panty verkrijgbaar,

· Ze hebben een verkoelend effect als je loopt.


Aangezien mooie, egale benen onder je rok of jurk je uiterlijk perfectioneert, is het zeker de moeite waard om het eens uit te proberen.Een zomerpanty kopen is dus absoluut aan te bevelen, ook bij zomerse temperaturen! 
  Tessa     21-05-2017 21:03     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Ingrid -  20-02-2019

Net als Ria droeg ik vroeger haast geen panty's. Ik ben wat ouder en ben eigenlijk steeds vaker rokken en jurkjes gaan dragen. Aangezien mijn benen niet de allermooiste meer zijn ben ik ook steeds vaker panty's gaan dragen. Het is nu eigenlijk een gewoonte geworden dat ik iedere morgen panty's aantrek. Als het niet te koud is draag ik 20den panty's en in de winter draag ik vaak wat dikkere panty's. Ik kan zeggen dat het bij mij vreemd voelt als ik in de ochtend geen panty's heb aangetrokken!

 Ria -  08-06-2017

Vroeger had ik een hekel aan panty's. Ik droeg ze dan decennia lang ook nog nauwelijks. Sinds de nieuwe trend ben ik er meer gaan proberen en het moet gezegd dat de stofjes waarvan ze gemaakt zijn steeds beter geworden zijn: minder jeukend en knallend gevoel en betere pasvorm. Die hele dunne gaan wel nog gemakkelijk kapot. Met de leeftijd zijn mijn benen er ook niet mooier op geworden dus draag ik vaker panty's, zelfs in de zomer als het niet t heet is.