Bij Pantyspecialist kunt u terecht voor verschillende soorten beenmode: van panty's en kousen tot leggings en stockings. Bent u op zoek naar beenmode online? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment. Bij ons kunt u elke legging, panty, maillot, kousen en kniekousen online bestellen.
 

Bekijk nu ons assortiment

 

Wat zijn stay up panty's?
Beenmode online kopen wordt steeds populairder. Het is gemakkelijk, snel en veilig. Wij vertellen u alles over stay up en hold up panty's. Stay up panty's worden ook wel hold up panty's genoemd. Het zijn zelfophoudende nylon kousen, dus een panty zonder broekje. Ze hebben aan de bovenkant een elastische band waarin siliconen randen zijn verwerkt die plakken op de bovenbenen.


Waarom stay up panty's dragen?
Één van de redenen voor het dragen van stay-up panty's is dat het erg verleidelijk is. De kanten band van stay ups valt weg onder een rok of jurk. Dus het is een verborgen verleiding wat erg spannend kan zijn. Een andere reden is dat u bij het dragen van een stay up panty geen broekje nodig heeft. Eigenlijk is het broekje van een panty bedoeld als vervanger van een slip, maar toch dragen de meeste vrouwen een slip onder of over hun panty. Tenslotte heeft u bij stay up panty's geen jarretels nodig. Dit vinden veel vrouwen ingewikkeld en omslachtig, wat wij erg goed begrijpen. Stay up panty's zijn zelfophoudend dus daarbij heeft u dat probleem niet.

Een ander voordeel van stay ups is dat het duurzamer is. Bij het aantrekken en bij elk toiletbezoekje hoeft het broekje niet steeds uit en aan. Daarom is er veel minder kans op ladders. Bovendien geeft het u mooie benen en worden oneffenheden op de benen gemaskeerd. Uw benen krijgen een egale kleur en zien er glad uit.


Soorten beenmode online
Beenmode online kan dus bestaan uit diverse soorten panty's en kousen:

  • Basispanty's
  • Fashionpanty's
  • Stay up panty's
  • Leggings
  • Stockings


Bent u van plan beenmode online te kopen? Dan bent u bij Pantyspecialist aan het juiste adres. Kijkt u bijvoorbeeld eens rustig rond in ons uitgebreide assortiment van basispanty's of fashionpanty's. De keus is bij ons zo groot dat u zeker weten de juiste beenmode online vindt die het beste bij u past.