Blauwe panty's: de modetrend deze winter!


Of het nu gaat om een donkerblauwe panty, ook wel marine of navy genaamd, of om een lichtere kleur blauw. Een ding is zeker: een blauwe panty is een must voor in je garderobe deze winter!
 

Kenmerken van de Blauwe Panty:


De blauwe panty's die wij verkopen zijn er in verschillende diktes. Deze varieert van 15 tot 120 denier. Hierbij kan het gaan om een glanspanty of juist een matte panty. Er zijn ook warmteregulerende panty's in het blauw verkrijgbaar, wat ideaal is voor de koudere dagen. Een voorbeeld hiervan is de Kunert Warm Up 60. Daarnaast zijn er ook panty's die heerlijk zacht zijn en tegelijkertijd anti-statisch. De anti-statische panty zorgt ervoor dat je jurk of tuniek niet tegen je aan geplakt zit als je gaat staan. Iets wat in de winter ook nog wel eens voor kan komen. De anti-statische panty die wij in de collectie hebben is de Oroblu All Colors. Deze is er in 50 en 120 denier, verkrijgbaar in verschillende modekleuren en is te vinden in de categorie Fashionpanty's. Voor de fashionpanty's geldt wel: zolang de voorraad strekt. Doordat dit een modegevoelige categorie is, zijn de panty's die hierin zijn opgenomen over het algemeen niet meer na te bestellen bij de fabrikant. 
 

Blauwe panty kniekousjes:


Natuurlijk vergeten we ook de pantykousjes niet. De blauwe kniekous, te vinden bij de Specials, is ideaal voor onder een lange broek. Let op: de meeste kniekousjes verkopen wij per 2 paar, dus de getoonde prijs is de prijs voor 2 paar kniekousen terwijl je er dan 1 bestelt. Dit staat duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces.
 

Blauwe legging:


In ons assortiment hebben we zolang de voorraad strekt ook een paar leggings die in het donkerblauw verkrijgbaar zijn.
 

Online panty kopen:


Bij Pantyspecialist.nl kun je makkelijk online je blauwe panty kopen! En ze worden binnen Nederland* ook nog eens gratis middels brievenbusverzending thuisgestuurd, waardoor je niet thuis hoeft te zijn als ze geleverd worden. Voor een overzicht van alle panty's en kousen die bij ons verkrijgbaar zijn in het blauw:
 
Bekijk nu ons assortiment

* Voor verzending naar het buitenland geldt een bijdrage in de verzendkosten en verzending als pakketje. Tijdens het bestelproces worden deze kosten getoond.