Photo

Hold Up Kousen

Hold up kousen, zelfophoudende kousen, stay up kousen of stockings zijn termen die veel door elkaar worden gebruikt. Ze hebben gemeen dat het in alle gevallen gaat om een panty zonder broekje. Ideaal als je het broekje nu juist niet lekker vind zitten.
 
Hold up kousen of hold ups zijn kousen die worden opgehouden met een jarretelgordel, soms worden ze hierdoor ook wel eens jarretel kousen genoemd. De jarretelgordels zijn vaak ook los te koop en kunnen dus voor verschillende hold up kousen gebruikt worden. Jarretelgordels kunnen 4 of meerdere jarretels (straps) hebben, tot wel 16 toe. Algemeen wordt aanvaardt dat 6 tot 8 jarretels voldoende zijn om de kousen goed op te kunnen houden. Meerdere geeft meer werk, sommigen hebben dat er wel voor over.
 
Veel vrouwen vinden het dragen van een jarretelgordel wel even wennen. Vooral in het begin ben je je bewust van de bandjes. Ook kan het even puzzelen zijn als je naar het toilet moet. Een oplossing voor dit probleem is je slip over je jarretel heen te dragen. Op foto’s zie het soms net andersom, maar dat wordt dan alleen gedaan om de jarretelgordel goed tot zijn recht te laten komen.

Voordelen Hold Up Kousen

Het dragen van hold ups heeft zeker ook een aantal voordelen:
  • Zekerheid: als je heupen wat voller zijn dan je benen is het vaak zoeken naar een lekker zittende panty. De tailleband van het broekje zit dan te strak wat weer een lelijke bobbel oplevert of je neemt zo'n grote maat dat de panty bij de benen eerder afzakt en/of te groot is. Door het dragen van hold up kousen heb je het probleem van het broekje niet.
  • Hold up kousen geven vaak net iets meer dat sexy tintje mee. Elke vrouw is gevleid door bewonderende of jaloerse blikken van anderen als ze zien dat je kousen draagt. Wees niet bang om met hold ups gezien te worden! Is dat nu juist niet je bedoeling, let er dan op dat je rok of jurk niet te kort is en op een smallere band bovenaan het been. 
Het dragen van hold up kousen heeft dus een aantal voordelen. Een laatste voordeeltje wat wij Nederlanders toch ook wel fijn vinden: heb je een ladder aan de ene kant, dan kan je het "andere been" nog gebruiken in combinatie met een ander paar. Het is dus zeker de moeite waard om het dragen van hold up kousen eens uit te proberen!

Bekijk nu ons assortiment


Hold Up Kousen Kopen

In de webshop van Pantyspecialist.nl vindt u een aantal hold up kousen. Deze hold ups verkopen wij van verschillende merken en in verschillende soorten, kleuren en maten. De denierwaarde geeft de transparantie van de kousen aan. Hoe lager de denierwaarde, hoe dunner en doorzichtiger de hold up kousen zijn. Neem snel een kijkje in onze webshop! Pantyspecialist.nl kenmerkt zich door: een groot assortiment, goede kwaliteit, gemakkelijk en snelle levering, veilig en betrouwbare betaling en natuurlijk gratis verzending in Nederland!
Photo