Herken je deze vraag? De juiste huidskleurige panty voor jouw huidsteint uitzoeken is soms nog best lastig. Hieronder staan enkele tips om het je wat makkelijker te maken. Het is echter wel heel persoonlijk: daar waar de een het prettig vindt dat de benen iets meer getint zijn, vindt de ander dat juist weer vervelend. Het zijn dus vooral algemene richtlijnen om de gebruikte kleurnamen van de diverse merken inzichtelijker te maken.
 

Gewenste huidskleurige panty:

In de tabel kun je kijken naar je huidige teint en welke huidskleurige panty daarbij hoort. Je kunt ook kijken naar de huidskleur die je op je benen wilt zien. Een veel gebruikte kleur is bijvoorbeeld Hazel/Hasel bij licht getinte benen. Hazel is net wat donkerder, wat als je een jasje draagt of lange mouwen aan hebt, prima als panty te dragen is als je eigen huidskleur net wat lichter is.
 

Welke panty's heb je eerder online gekocht?

In jouw bestelhistorie kun je makkelijk zien welke kleuren* jij de vorige keren hebt aangekocht. Zo heb je een houvast voor wat betreft jouw persoonlijke voorkeuren qua merk, maat en kleur van je panty of legging. Het stukje gemak bij het online panty kopen.