Foto

PERSBERICHT – VLEUTEN, SEPTEMBER 2017

Samenwerking Rama∙Misier executive stylists en Pantyspecialist.nl

Vandaag hebben Rama∙Misier executive stylists en Pantyspecialist.nl bekend gemaakt dat zij vanaf heden zullen gaan samenwerken om (top)vrouwen de outfit en uitstraling te geven die ze verdienen.

RAMA•MISIER executive stylists is het eerste stijlconsultantbureau voor executives dat zich uitsluitend richt op het adviseren van ambitieuze vrouwen in de politiek en aan de top van het bedrijfsleven. Voor iedere gelegenheid de juiste kleding, qua kleur, kwaliteit en uitstraling van de stoffen, passend bij hun figuur en functie is hun expertise.

Pantyspecialist.nl is dé specialist op het gebied van Elegante, Modieuze en Stijlvolle panty’s. Het belang van de juiste panty onder een jurk of rok om je outfit te perfectioneren wordt vaak schromelijk onderschat door vrouwen. Een goede panty benadrukt je vrouwelijkheid en geeft je outfit net die finishing touch en uitstraling die het verdient. Die uitstraling geeft weer meer zelfvertrouwen en draagt bij aan de wijze waarop mensen naar je kijken en hoe je wordt benaderd.

Beiden geloven dat de juiste kleding en styling het zelfvertrouwen en succes van een vrouw kan vergroten. Veel vrouwen kleden zich bescheiden en veilig en wij vinden dat het iets meer uitgesprokener mag. Met een betere uiterlijke presentatie kunnen (top)vrouwen hun impact namelijk vergroten. We willen vrouwen op topniveau inspireren om zich te kleden op een manier die hun boodschap versterkt. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste presentatie, kleding en styling, de positie van ambitieuze vrouwen versterkt.

Voor meer informatie over Pantyspecialist.nl of Rama∙Misier executive stylists verwijzen we u graag naar: www.pantyspecialist.nl of www.ramamisier.com

Foto

PERSBERICHT - VLEUTEN, DECEMBER 2016

Bijzondere Samenwerking Het Etiquette Bureau en Pantyspecialist.nl

Het Etiquette Bureau van Anne-Marie van Leggelo en Pantyspecialist.nl van Tessa Sterk zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Het Etiquette Bureau, dé etiquette-expert van Nederland en Pantyspecialist.nl, dé specialist op het gebied van Elegante, Modieuze en Stijlvolle panty’s hebben gezamenlijk De ‘Pantyquette’ ontwikkeld.

Wat zijn de do's en don'ts voor het dragen van panty's bij je outfit? Voor welke gelegenheid, gelden welke panty regels? Wanneer moet je een panty dragen en wanneer mag je zonder? Mag mijn panty transparant zijn of moet de panty ondoorzichtig zijn? Moet de panty mat zijn of juist glanzend? Met dit soort vragen worden Anne-Marie van Leggelo van Het Etiquette Bureau en Tessa Sterk van Pantyspecialist.nl regelmatig geconfronteerd. De 'Pantyquette' oftewel panty etiquette is bedoeld om dames te helpen bij al dit soort vraagstukken en geeft een advies per dresscode. Daarnaast geven de dames ook nog een aantal tips bij het maken van uw perfecte panty keuze.

Voor meer informatie over Het Etiquette Bureau of Pantyspecialist.nl verwijzen we u graag naar: www.etiquettebureau.com of www.pantyspecialist.nl

 
Foto

PERSBERICHT – VLEUTEN, NOVEMBER 2014

Unieke Samenwerking Pantyspecialist.nl en De Librije

Net een jaar na de oprichting is Pantyspecialist.nl een unieke samenwerking aangegaan met De Librije. Pantyspecialist.nl, dé webshop op het gebied van Elegante, Modieuze en Stijlvolle panty’s zal vanaf heden de panty’s leveren voor de werkneemsters van De Librije.

Pantyspecialist.nl  heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Snelle levering en gratis brievenbusverzending in Nederland zijn hier voorbeelden van. “Bij de start van ons bedrijf hebben we een marktonderzoek gedaan naar de wensen van vrouwen op het gebied van panty’s kopen, al dan niet online. Blijkbaar haasten veel vrouwen zich nog snel naar de winkel om net voor sluitingstijd een panty te kopen. Het feit dat panty’s snel geleverd worden, je overzichtelijk kunt zien welke je wilt hebben en je niet thuis hoeft te zijn voor ontvangst, bleken de belangrijkste wensen van de ondervraagde dames te zijn,” vertelt eigenaresse Tessa Sterk. “Wij streven ernaar om dezelfde werkdag de panty’s naar de klant te verzenden. Mocht dat niet lukken dan mailen we de klant over de verwachte levertijd. We vinden een goede communicatie en klantcontact erg belangrijk en leven dit ook na. De klant is koning… en dit is één van de overeenkomsten tussen ons en De Librije”.

De Librije, bekend van ondermeer Librije’s Hotel en de restaurants De Librije en Librije’s Zusje wil haar gasten graag het maximale bieden op culinair gebied en gastvrijheid. Hun gastvrijheid komt naast de persoonlijke aandacht voor hun gasten, mede tot uitdrukking in de onberispelijke personeelskleding. Alles ademt stijlvolle, modieuze elegantie uit. Pantyspecialist.nl en De Librije hebben elkaar op dit punt dan ook gevonden.

Voor meer informatie over Pantyspecialist.nl verwijzen we u graag naar: www.pantyspecialist.nl

 
Foto

PERSBERICHT - VLEUTEN, SEPTEMBER 2014

1-Jarig bestaan Pantyspecialist.nl!

In september 2014 zijn we een jaar geleden "live" gegaan met onze webshop. Om u als klant te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, bieden wij u in samenwerking met Wibi Soerjadi de volgende aanbieding voor de maand september aan:

Wibi Soerjadi’s Ladies Nights in Concert tegen speciaal tarief!

De afgelopen jaren gaf meesterpianist Wibi Soerjadi voor velen onvergetelijke en uitverkochte salonconcerten op zijn sprookjesachtige landgoed de Wulperhorst. Deze zomer is de première van een nieuw concept: Wibi’s Ladies Night in Concert. In intieme setting ervaar je Wibi’s eigen composities en virtuoze bewerkingen op zijn befaamde wijze. Met zijn weergaloze pianotechniek imponeert hij kenners en minder ervaren luisteraars en met zijn indringende en beeldende pianospel weet hij je als geen ander te raken. De Ladies Nights zijn dan ook extra toegankelijk voor een breed publiek.
Voorafgaand en in de pauze van het concert is er een bijzondere shopping fair in het landhuis met verschillende exclusieve stands. Na afloop van het concert zal Wibi Soerjadi signeren en is er gelegenheid zijn nieuwste CD aan te schaffen.

Speciaal voor onze klanten en volgers is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de halve prijs! Gebruik daarvoor deze kortingscode: wibipantyspecialist 
 
Tijdelijke kortingsprijs: 28,50 euro (reguliere prijs 57 euro)
Kaarten zijn inclusief parkeren en ontvangst met prosecco
 
Bestellen kan via:
http://www.ticketmaster.nl/artist/wibi-soerjadi-tickets/817713

Snel bestellen wordt aangeraden, want voor deze kleinschalige Ladies Nights in Concert is slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar en op=op.

 
PERSBERICHT - VLEUTEN, SEPTEMBER 2013

Pantyspecialist.nl


Begin september 2013 is deze webshop "live" gegaan. Onze missie is 2-ledig:
1) het ervoor zorgen dat onze klanten snel en overzichtelijk de juiste kwaliteits panty kunnen vinden, deze zonder zich te moeten bekommeren om sluitingstijden en parkeerplaatsen gemakkelijk online kunnen kopen en waarbij ze niet thuis hoeven te zijn voor ontvangst van hun pantys. Kwaliteit, snelheid en gemak bij het kopen van je panty als uitgangspunt!
2) Het informeren van vrouwen over de mooie innovaties op panty-gebied die het dragen van panty's en stay-up kousen comfortabeler en stijlvoller maakt.

Deze missie is voortgekomen uit het klantenonderzoek dat we gehouden hebben onder vrouwen in de leeftijd 18 - 65 jaar. Hieruit bleek dat de persoonlijke frustratie van de eigenaresse van Pantyspecialist.nl, Tessa Sterk, gedeeld werd door vele vrouwen. Je pantys gaan op de meeste onhandige momenten kapot, je moet je haasten naar de winkel, als deze al in de buurt is, om snel nog even een goede panty te kopen. De betere panty's zitten niet alleen veel lekkerder, maar gaan ook nog veel langer mee. Deze nylonkousen behouden hun elasticiteit ook na vele wasbeurten nog. Daarnaast wist Tessa zelf niet dat er ook anti-ladder panty's bestaan, steunpanty's voor dames die lang moeten zitten of staan en zelfs panty's die bij uitstek geschikt zijn voor het zomerseizoen (zomerpanty met verkoelend effect) of juist het winterseizoen (winterpanty, warmte regulerend of met fleece gevoerd). Deze kennis maakt dat het dragen van een panty een prima keuze is en je outfit kan perfectioneren met alle comfort van dien. Tessa stelt zichzelf dan ook ten doel deze kennis breder uit te dragen en zo vrouwen hiervan op de hoogte te brengen.

Informatie over panty's en de panty kopen online waarbij ze door middel van gratis brievenbusverzending vaak de volgende werkdag al op je deurmat liggen, vormt de toegevoegde waarde van Pantyspecialist.nl. Een keer uitproberen? We zien je graag terug in onze webshop!