Foto

PERSBERICHT – VLEUTEN, SEPTEMBER 2017

Samenwerking Rama∙Misier executive stylists en Pantyspecialist.nl

Vandaag hebben Rama∙Misier executive stylists en Pantyspecialist.nl bekend gemaakt dat zij vanaf heden zullen gaan samenwerken om (top)vrouwen de outfit en uitstraling te geven die ze verdienen.

RAMA•MISIER executive stylists is het eerste stijlconsultantbureau voor executives dat zich uitsluitend richt op het adviseren van ambitieuze vrouwen in de politiek en aan de top van het bedrijfsleven. Voor iedere gelegenheid de juiste kleding, qua kleur, kwaliteit en uitstraling van de stoffen, passend bij hun figuur en functie is hun expertise.

Pantyspecialist.nl is dé specialist op het gebied van Elegante, Modieuze en Stijlvolle panty’s. Het belang van de juiste panty onder een jurk of rok om je outfit te perfectioneren wordt vaak schromelijk onderschat door vrouwen. Een goede panty benadrukt je vrouwelijkheid en geeft je outfit net die finishing touch en uitstraling die het verdient. Die uitstraling geeft weer meer zelfvertrouwen en draagt bij aan de wijze waarop mensen naar je kijken en hoe je wordt benaderd.

Beiden geloven dat de juiste kleding en styling het zelfvertrouwen en succes van een vrouw kan vergroten. Veel vrouwen kleden zich bescheiden en veilig en wij vinden dat het iets meer uitgesprokener mag. Met een betere uiterlijke presentatie kunnen (top)vrouwen hun impact namelijk vergroten. We willen vrouwen op topniveau inspireren om zich te kleden op een manier die hun boodschap versterkt. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste presentatie, kleding en styling, de positie van ambitieuze vrouwen versterkt.

Voor meer informatie over Pantyspecialist.nl of Rama∙Misier executive stylists verwijzen we u graag naar: www.pantyspecialist.nl of www.ramamisier.com