Wist u dat?...

..de duurste panty ter wereld €790 kost! Het is een stretch panty versierd met Swarovski kristallen, gemaakt door een ontwerper van Saint Laurent.
 
Duurste panty ter wereld

..Pantyspecialist.nl in samenwerking met Het Etiquette Bureau De Pantyquette heeft ontwikkeld om u te helpen bij het maken van de perfecte panty keuze bij de verschillende dresscodes.

..je een panty ook kunt gebruiken als topje! Het idee om panty's als top te dragen komt oorspronkelijk uit de danswereld.

..een Panty Ripper, een lokale Mexicaanse cocktail is met kokosrum en ananassap.

 
Panty Ripper

..je jouw bestelhistorie kunt inzien als je bent ingelogd? Zo kun je zien welk merk, welke maat en kleur je de vorige keer besteld hebt.

..je jouw bestelling ook discreet kunt laten verzenden? Geef dit aan in het veld "opmerkingen" tijdens het bestellen. Ons naam/logo zal dan niet aan de buitenkant op de verpakking te zien zijn.

..de jarretel ook gebruikt wordt bij ijshockey om de kousen op te houden?

..er ook panty's bestaan die niet ladderen? Voorbeelden hiervan zijn de Kunert Chinchillan 20 en de panty van Le Bourget No Risk 20.

 
Ladder in je panty

..er in de jaren 30 van de vorige eeuw ook een driebenige panty is ontwikkeld? Het idee was dat als er een ladder in het ene been van de panty zat, de panty nog gebruikt kon worden dankzij  het "reservebeen". Deze innovatie heeft het niet gehaald.

..15 Mei 1940 de eerste nylons in New York verkocht werden, maar liefst 72.000 pantys gingen die dag over de toonbank. En in 4 jaar tijd werden 4 miljoen paar kousen verkocht.

 
Panty geschiedenis

..Lycra in de panty ervoor zorgt dat de panty bestand is tegen rimpels en "knieën"?

..er ook anti-statische panty's zijn die ervoor zorgen dat je jurk niet tegen je benen "aangeplakt" zit? Een voorbeeld hiervan is de Oroblu All Colors 50 (ook in 120 denierbij ons verkrijgbaar).

..er verschillende klassen zijn die de mate van ondersteuning aangeven? Voor confectie panty's gebruiken ze klasse 1 t/m 3. Klasse 4 betreft de medisch, persoonlijk aangemeten steunkous. Voorbeelden van steunpanty's klasse 3 en lager kunt u vinden bij de specials op onze website.

..er een onderscheid is tussen drukklassen en steunklassen bij steunpanty's en steunkousen? Uitleg hierover vind je hier

..je uit praktisch oogpunt beter je slip over je jarretel kunt aantrekken? Dat is veel handiger, zeker bij het toilet.

..je je kousen het beste zo hoog mogelijk kunt dragen, waarbij de jarretelles zo kort mogelijk is?

..de tips voor het kopen van een goede jarretel te vinden zijn bij de FAQ op onze website?

 
Hold up kousen met jarretels

..je ook voor een stay-up kunt kiezen als de broekjes van de panty vaak te strak zitten? Dit is vooral voor dames met een maatje meer en niet te lange benen ideaal.

..er ook panties bestaan die je benen warm houden? Zo is er de panty met fleece: de Oroblu Warm en Soft 100 (ook verkrijgbaar in legging) en de panty met warmteregulerende garen: de Kunert Warm Up 60 (ook verkrijgbaar als kniekous).

..je een leuke attentie krijgt rond je verjaardag als jij je geboortedatum bij jouw klantgegevens hebt ingevuld?

..er ook panty's zijn met een katoenen kruisje voor extra comfort. Dit staat bij de omschrijving van de panty's vermeld.

..de fleece panty aan de buitenkant mooi is en van binnen onzichtbaar met fleece is gevoerd voor warme benen. 

..de zomerpanty speciaal gemaakt is om te dragen op de warmere dagen. Ze hebben een verkoelend effect en soms is het een teenloze panty.

..de panty geheel machinaal wordt gemaakt?