Bent u op zoek naar een Oroblu panty online? Dan heeft u het juiste adres gevonden! Oroblu is hét merk op het gebied van panty's. Bij Pantyspecialist vindt u dan ook een assortiment van panty's van Oroblu online. Bekijk nu ons assortiment op onze website.
 

Bekijk nu ons assortiment

 

Oroblu panty online

De ruime keus van Pantyspecialist
Wanneer u panty's nodig heeft dan bent u bij Pantyspecialist helemaal goed. Wij bieden een breed assortiment aan diverse panty's in verschillende kleuren en denierwaarden. Hieronder vallen onder andere onze basispanty's, fashionpanty's, stay up kousen en leggings. Daarbij kunt u bij ons ook panty's voor speciale gelegenheden kopen zoals zwangerschapspanty's. Oroblu online: gewoon bij Pantyspecialist!


Welke maat heeft u nodig?
Wilt u een Oroblu panty online kopen? Dan is het van belang te bedenken voor welke gelegenheid, bij welke outfit en bij welke temperaturen u de panty zult dragen. Daarnaast is het belangrijk dat u weet welke maat u heeft. Wanneer het op nylonkousen aankomt is de grootste tip om ze niet te klein te kopen. Dit zit totaal niet lekker en belemmert bovendien de bloedsomloop. Zit u tussen twee maten in? Koop dan altijd de grotere maat. Twijfelt u heel erg over uw precieze maat? In onze webshop vindt u bij elke panty een verwijzing naar de maattabel van het bijbehorende merk.


De denierwaarde
U komt diverse soorten en maten tegen wanneer u op zoek bent naar een Oroblu panty online. Wij helpen u hier graag mee. De denierwaarde geeft de doorzichtigheid van de stof aan. Hoe lager de denierwaarde, hoe doorzichtiger de panty is. Een lage denierwaarde betekent logischerwijs ook meestal dat de panty kwetsbaarder is. Wilt u een doorzichtige panty, maar wilt u zich niet druk maken over ladders? Dan raden wij aan te gaan voor en denierwaarde van tenminste 20. Afhankelijk van het soort materiaal ligt de grens tussen doorzichtig en ondoorzichtig ongeveer op 40 denier.


Vind uw Oroblu panty online
Neemt u op uw gemak eens een kijkje in ons assortiment en vind uw perfecte Oroblu panty online bij Pantyspecialist.

  • Geen verzendkosten binnen Nederland
  • Snelle levering
  • Veilig en betrouwbaar betalen
  • Ruim assortiment aan keuze
  • Goede kwaliteit