Photo
Het Britse familiebedrijf Pamela Mann is opgericht in 1956. Het is één van de grootste exporteurs van beenmode in de UK. Ze staan bekend om het feit dat ze heel snel trends oppikken en vertalen in hun beenmode. De veelzijdigheid van dit trendy merk, de high-end designs en de vriendelijke prijzen zorgen voor een groot marktaandeel. Alle productiefases worden in eigen huis uitgevoerd, wat een groot gevoel van trots geeft. Voor een overzicht van onze collectie van de panty's van Pamela Mann, klikt u hier.
Photo

Pamela Mann Panty

De panty’s van Pamela Mann zijn alles behalve saai. Bij Pamela Mann worden panty’s niet langer beschouwd als een praktisch kledingstuk, maar als een accessoire. Pamela Mann maakt uiterst trendy en funky ontwerpen, super voor fashionista's en actieve onafhankelijke vrouwen. Het Britse Pamela Mann is een onderscheidend merk doordat de panty's en fashionpanty's zacht geprijsd zijn.
 
Bekijk nu ons assortiment

Pamela Mann Panty Kopen

Pamela Mann Panty Kopen In de webshop van Pantyspecialist.nl vindt u onder meer ook panty’s uit de collectie van Pamela Mann. Neem snel een kijkje in onze webshop! Pantyspecialist.nl: Elegant, Modieus en Stijlvol! Groot assortiment, gemakkelijk en snelle levering, veilig en betrouwbare betaling en niet te vergeten: gratis verzending in Nederland!