Voor welke gelegenheid wilt u panties online kopen? Een panty is geschikt voor vele gelegenheden. Voor een wat chiquere gelegenheid wilt u waarschijnlijk een andere panty dan wanneer u thuis op de bank een panty draagt. In ons assortiment vindt u verschillende soorten panty's in alle kleuren en maten. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht.
 

Bekijk nu ons assortiment

 

Panties online kopen

Voor een speciale gelegenheid kunt u terecht op onze specials pagina:

  • Warme benen
  • Ondersteunend
  • Ladderstop
  • Zwangerschap
  • Bruiden
  • Feestdagen
  • Lage taille


Panty dragen met warme benen
Een panty is tegenwoordig ook gewoon geschikt als het buiten wat kouder is. In ons assortiment vindt u daarom panty's die speciaal geschikt zijn voor als u een panty wilt dragen en toch warme benen wilt hebben. Dus wilt u panties online kopen en tegelijkertijd warme benen hebben? Dat is mogelijk bij Pantyspecialist.


Panty dragen bij zwangerschap
Bent u zwanger, maar wilt u er toch mooi en fashionable uitzien? Wij begrijpen dat! U kunt dan dus ook gerust een panty dragen. In ons assortiment vindt u panty's die speciaal geschikt zijn voor vrouwen die zwanger zijn. Deze panty's zitten erg lekker en comfortabel. Tijdens uw zwangerschap is een goede ondersteuning van de benen erg belangrijk. Wanneer u last heeft van vochtophopingen in de voeten dan zijn deze panty's erg geschikt.


Panties online kopen bij Pantyspecialist
Panties online kopen doet u bij Pantyspecialist. Bij ons vindt u panty's in diverse soorten, maten en diktes. Wij verkopen zowel effen- als fashionpanty's en ook voor naadpanty's kunt u bij ons terecht. Bovendien zijn wij het juiste adres voor leggings en en stay-up en hold-up pantys. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland en dat is een groot voordeel voor u. Daarnaast hebben wij een snelle levering en kunt u bij ons veilig en betrouwbaar betalen met diverse betaalmiddelen.


De bestelling bij Pantyspecialist
In onze online shop kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week winkelen. De meeste panty's hebben wij op voorraad en kunnen wij daarom snel leveren. Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig en u kunt op meerdere manieren betalen. Panties online kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.