Panty aantrekken zonder ladders

Panty's worden gemaakt van een delicate nylonstof die je bedekt van je middel tot je tenen. Ze maken je huidskleur mooi egaal en verminderen wrijving. Iedereen kent wel het probleem van het krijgen van scheuren en ladders bij het aandoen. Zodra je er toch in slaagt om een panty zonder kleerscheuren aan te doen, kan deze je hele outfit er netjes en stijlvol doen uitzien. Het gebruik van de juiste techniek bij het aantrekken van een panty zorgt ervoor dat je kousen langer meegaan en dat ze zacht en comfortabel aanvoelen.

Panty aantrekken stap voor stap

Photo

Stap 1: Richt de voorkant van de panty naar voren

Controleer waar het etiket zit en houd de panty zo dat je hem aantrekt met het etiket aan de achterkant. Ze zijn ontworpen om op een bepaalde manier aan te trekken. Als je ze achterstevoren aantrekt, kunnen ze er vreemd uitzien en aanvoelen.
Photo

Stap 2: Neem een been van de panty en rol het naar de teen toe

Start aan de rechter- of linkerkant. Houd de bovenkant van de panty vast en verzamel voorzichtig het hele been in je hand zodat de binnenkant van de teenzijde zichtbaar is. Het doel is een makkelijke doorgang te maken voor je voet. Zo kun je hem in het been steken zonder de stof te scheuren.
Photo

Stap 3: Strek je teen en schuif je voet erin

Het zou kunnen dat je de opening wat moet rekken zodat je voet er zeker in past zonder dat hij aan de stof blijft hangen. Je tenen strekken zal helpen om te vermijden dat je teennagel aan de panty blijft hangen. Steek je hele voet erin en zorg ervoor dat de naad aan de teen over de uiteinden van je tenen loopt.
Photo

Stap 4: Trek de stof zachtjes en strak naar boven

Trek de panty voorzichtig en traag aan, zodat de stof niet te veel strekt of scheurt. Houd het been in het midden en trek hem omhoog tot aan je dij. Als de stof gedraaid of opeengehoopt zit aan de knieën, trek hem dan strak voor je verdergaat.
Photo

Stap 5: Herhaal dit proces voor het andere been

Verzamel de boven- en onderkant van het andere been zodat je voet er makkelijk in kan. Strek je teen en steek hem erin. Zorg er dan voor dat de naad over de uiteinden van je tenen loopt. Trek de panty over je kuit en knie tot aan je dijen. Zorg ervoor dat hij niet gestropt of gedraaid zit.
Photo

Stap 6: Trek de panty helemaal op

Je zou genoeg stof over moeten hebben om de panty makkelijk naar boven te trekken tot aan je middel. Als je zit, sta dan op en trek de panty zo op dat het elastiek aan de bovenkant rond je middel zit. Als je klaar bent, kijk dan even beide benen na om er zeker van te zijn dat de stof gelijkmatig verdeeld is en niet gedraaid zit.
Photo

Stap 7: Kijk nog een keer je panty na en pas daar waar nodig is aan

Controleer gebieden waar de panty opeengehoopt zit of plaatsen waar je een prikkend gevoel hebt. De panty moet strak aanvoelen, maar niet oncomfortabel. Als je een plaats ziet waar hij gedraaid zit, is het beter hem uit te trekken en het hele proces wat voorzichtiger te herhalen. Het is het waard, zeker als je hem de hele dag gaat dragen!

Meer Panty Adviezen & Tips