Wilt u pantys online kopen? Pantyspecialist maakt dat mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten panty's in alle kleuren en maten. Ons assortiment is erg uitgebreid: van fashionpanty's tot netpanty's. Lees nu meer over ons enorme assortiment.
 

Bekijk nu ons assortiment

 

Fashionpanty's online kopen
Wanneer u pantys online gaat kopen, bent u wellicht op zoek naar fashionpanty's. Dit zijn panty's met een leuke print, ruiten, lijnen, patronen, glitters kant of met veel kleuren. Oftewel alle panty's die niet effen zijn, maar iets speciaals hebben. Het effect dat deze panty aan uw kleding kan geven is enorm. Het vrouwelijk silhouet wordt hiermee onderstreept door de panty.

Wanneer u een effen outfit draagt, dan kan een kleurrijke panty deze helemaal opfleuren. Diverse prints en grafische ontwerpen kunnen zowel chique als nonchalant of casual zijn. Met zo'n panty zorgt u ervoor dat uw benen een echte eyecatcher worden. Wilt u eens een keer wat anders proberen? Dan raden wij u zeker aan om eens fashion pantys online te kopen. Hiermee zult u ruimschoots boven de grijze massa uitsteken.


Netpanty's
Een netpanty wordt niet gebreid, maar wordt geweven of geknoopt. De openingen tussen de draden geven een soort structuur van gaas. Doordat de panty niet gebreid is heeft u meteen het grote voordeel van deze panty door: ze kunnen niet ladderen. De structuur kan heel fijn zijn of heel grof. U kunt er dus alle kanten mee op. In een fijne tule panty wordt soms ook een mooi design gemaakt van bijvoorbeeld bloemen. Wanneer er dan met meerdere kleuren wordt gewerkt geeft dat een mooi apart effect aan de benen. Netpanty's rekken mee, dus wanneer u wat vollere of juist slanke benen heeft past het zich perfect aan uw been aan.

Gaat u pantys online kopen? Dan kunt u dit het beste bij Pantyspecialist doen. Onze voordelen zijn:

  • Geen verzendkosten binnen Nederland
  • Snelle levering
  • Veilig en betrouwbaar betalen
  • Ruim assortiment aan keuze
  • Goede kwaliteit


Pantys online kopen bij Pantyspecialist
Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft het alleen maar voordelen om pantys online te kopen. Weet u niet zeker wat uw maat is? Bij elke panty vindt u een verwijzing naar de maattabel van het bijbehorende merk. Mocht u erg lange benen hebben, dan adviseren wij om een maat groter dan normaal te bestellen.