Retourneren en ruilen

Retourneren
Indien u niet helemaal tevreden bent met de bestelling, kan het artikel worden geretourneerd, mits het aan onderstaande retour- en ruilvoorwaarden voldoet. Wij vergoeden alle betalingen van de consument inclusief eventueel door ons in rekening gebrachte leveringskosten voor het geretourneerde product onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen. De terugbetaling is voor u kosteloos. Indien u echter heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, betalen wij u de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug.

 

Retour- en ruilvoorwaarden
Het artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst worden geruild of geretourneerd. Het artikel dient compleet en in de originele staat, niet gebruikt, gedragen, gewassen of beschadigd te zijn. Uit hygiënisch oogpunt kunnen wij geen geopende verpakkingen retour accepteren. Wanneer aan de retour- en ruilvoorwaarden is voldaan, kan het artikel op de volgende manier gemakkelijk worden geretourneerd:

 

Wijze van ruilen of retourneren
1) Doe het artikel (in de originele verpakking) in een envelop, voeg de factuur toe en sluit de envelop goed af. Wij stellen het op prijs als u een reden van retourzending op geeft. U hoeft niet ook nog eens een apart retourformulier in te vullen voordat u het aan ons retourneert.
2) Deze envelop kunt u sturen naar onderstaand adres:
Pantyspecialist.nl
Pastoraleperenlaan 24
3452 EB Vleuten
 
Let erop dat het voldoende gefrankeerd is en bewaar het verzendbewijs tot u van ons bericht heeft gehad dat wij het artikel ontvangen hebben. De kosten van retourzending komen voor uw rekening. Dit adres geldt alleen voor retourzendingen. Afhalen en contant betalen is niet mogelijk. Het retourneren van artikelen is op eigen risico van de consument. Alleen als verstuurde artikelen werkelijk bij Pantyspecialist.nl zijn binnengekomen wordt het bedrag van ontvangen artikelen terugbetaald. Het retourneren kan ook op eigen kosten aangetekend verstuurd worden. 

Ruilen
Mocht u niet tevreden zijn over de maat of kleur, dan kunt u het artikel natuurlijk ook ruilen. De procedure van het terugzenden van het te ruilen artikel is hetzelfde als bij retourneren. Het gewenste artikel kunt u vervolgens via de site opnieuw bestellen op de gebruikelijke manier.