Zoekt u steunkousen online? Dan bent u bij Pantyspecialist aan het juiste adres. Wij verkopen steunpanty's in verschillende klassen van ondersteuning.
 

Bekijk nu ons assortiment

 

Steunkousen online

Steunpanty klasse 3
Draagt u medisch aangemeten steunkousen, maar wilt u wel een keer een mooie panty aan die toch nog veel ondersteuning geeft? Dan is de steunpanty klasse 3 erg geschikt voor u. Het is uniek dat wij deze steunpanty aanbieden en daarom raden wij u dan ook aan eens een kijkje te nemen op onze website. Deze steunpanty versterkt het gevoel van verlichting. Met deze kousen ontvangen uw benen bij elke belasting een prettige ondersteuning. Bovendien biedt het een hoog draagcomfort voor een prettig gevoel.  De steunpanty met deze klasse is de Kunert Fly&Care 40.

Deze steunpanty wordt ook wel de stewardessenpanty genoemd. Deze panty is ook uitermate geschikt voor mensen met een staand beroep of die juist langdurig moeten zitten, achter hun bureau of in het vliegtuig.


Voordelen steunpanty klasse 3
Met de steunpanty klasse 3 geniet u van uw optimale figuur. Het geeft u een goed gevoel en vitaliteit, wat onder andere door het aangename draagcomfort komt. Daarnaast zult u geen vermoeide of opgezwollen benen meer hebben. Deze steunpanty heeft een drukvrije tailleband wat het erg comfortabel maakt. Het bijzondere van deze steunpanty klasse 3 is het gelijkmatig van de enkel naar boven afnemende anatomische drukverloop, dat de aderen in het been in hun functie ondersteunt.


Steunpanty klasse 2
Zoekt u ondersteuning voor uw benen, maar met net wat minder ondersteuning dan de steunpanty van klasse 3, dan is de Kunert Forming Effect 40 iets voor u. Bovendien heeft deze panty een 3D kwaliteit voor een elegante look en krijgt u een perfect silhouet dankzij shaping zones voor de buik, benen en billen. Alles bij elkaar zijn deze steunkousen superzacht en verandert het elk vrouwelijk lichaam in een aantrekkelijk figuur.

Het bijzondere van deze steunpanty klasse 2 is dat ze superzacht is en met het hoogste draagcomfort biedt ze een slank figuur dankzij de comfortabel gevormde shaping zones. Dankzij de geavanceerde 3D kwaliteit blijven uw vrouwelijke contouren behouden.


Steunkousen online kopen
Wanneer u steunkousen online bestelt, kunt u dat bij Pantyspecialist doen. De voordelen daarvan zijn:

  • Geen verzendkosten binnen Nederland
  • Snelle levering
  • Veilig en betrouwbaar betalen
  • Ruim assortiment
  • Goede kwaliteit


Neemt u gerust eens op uw gemak een kijkje op onze website voor ons assortiment steunkousen online.