Bij Pantyspecialist kunt u stockings online kopen. Dit is ideaal voor wanneer u geen zin heeft om de deur uit te gaan speciaal om stockings te kopen. Nu kunt u lekker rustig op de bank een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment van stockings ook wel stay up kousen genoemd.
 

Bekijk nu ons assortiment

 

Stockings online kopen
Stockings zijn weer helemaal terug in de mode. Ze worden ook wel zelfophoudende kousen of stay up kousen genoemd. Soms doet deze naam ze echter geen eer aan. Heeft u ergens een miskoop gedaan en zakken uw kousen steeds af? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij Pantyspecialist kunt u goede stockings online kopen die absoluut niet afzakken. Vindt u het zonde om uw oude stockings weg te gooien? Dan geven wij u hierbij een aantal tips tegen het afzakken van zelfophoudende kousen.


Miskoop gedaan?
De gouden tip is om geen bodylotion of een andere crème op uw benen te smeren wanneer u stockings draagt. Hierdoor zakken ze namelijk eerder naar beneden. Een andere tip is om te gaan voor stay up kousen met een zo breed mogelijke siliconenband. Deze band dient er namelijk voor te zorgen dat de panty's om uw dijbeen blijven zitten. Wat vaak ook erg helpt is om de stockings te wassen in lauwwarm of koud water. Doe dit niet in te heet water, want dan verliest de siliconenband zijn kracht. Zakken uw stay up kousen af in het openbaar? Dan kunt u de volgende noodmaatregel proberen: bevochtig de siliconenband aan de binnenkant met een beetje water. De kans dat de band dan beter blijft kleven is groot.


Tips stockings online kopen

  • Ga voor kwaliteit
  • Koop ze bij een kousenspeciaalzaak
  • Kies de juiste maat


Stockings online kopen bij Pantyspecialist
Bij stockings online kopen merkt u echt het verschil tussen diverse merken. Het is verstandig om daarom voor de wat betere merken te gaan. Bovendien kunt u altijd het beste bij een speciaalzaak terecht, zoals de Pantyspecialist. Hier kunt u veilig en betrouwbaar uw stockings online kopen. Tenslotte is het belangrijk om voor de juiste maat te kiezen. Weet u niet zeker wat uw maat is? Bij elke panty vindt u een verwijzing naar de maattabel van het bijbehorende merk.