De zwarte panty is een musthave voor je garderobe. Bij Pantyspecialist.nl koop je makkelijk je zwarte panty online. En met onze gratis brievenbusverzending in Nederland laat je het gewoon thuisbezorgen!
 

Wanneer draag je een zwarte panty?


Een zwarte panty komt altijd van pas of het hierbij nu gaat om het zomer- of het winterseizoen. De zwarte panty kun je bij diverse gelegenheden gebruiken, zoals tijdens een avondje uit of de feestdagen, maar zwarte nylonkousen zijn ook ideaal bij begrafenissen, als je op chic moet of gewoon om elke dag te dragen. Als je zwarte kleding gaat dragen is een zwarte panty kopen goed te doen. Wil je echter dat je zwarte kleding net iets meer opvalt, dan kun je ook kiezen voor een Nearly Black panty.
 

Welke zwarte panty's zijn er?


Elke panty, van elk merk en type is nagenoeg altijd verkrijgbaar in het zwart. Je kunt dus kiezen uit:
  • gewone zwarte nylonkousen, basispanty's
  • Fashionpanty's
  • Stay-up kousen of Hold up's; Stockings
  • Naadpanty of netpanty
  • kniekousjes.

We hebben diverse merken waaruit je kunt kiezen. Een panty die goed zit, is een panty en een merk waar je vaak dan aan blijft hangen. De kwaliteitsmerken die wij in ons assortiment hebben, zijn o.a.: Oroblu panty, Hudson, Kunert Beenmode, Le Bourget, Fiore en Pamela Mann.

Zwart is een kleur die het hele jaar door goed verkrijgbaar is. De zwarte panty is verkrijgbaar in verschillende diktes, hoe hoger het aantal denier, hoe dikker de panty. Dit geldt voor zowel de basispanty als de fashionpanty.

 

Dunne zwarte panty


De dunne zwarte nylonkousen zijn bij uitstek geschikt voor chique gelegenheden. Draag je een cocktailjurk of ben je bijvoorbeeld gastvrouw bij een evenement, dan kies je over het algemeen voor een dikte van 15 of 20 denier. Een 40 denier panty mag tegenwoordig wel, maar dan wel een mooie. Dikkere panty's worden toch over het algemeen gezien als meer behorende bij casual kleding, wat evengoed wel heel representatief kan zijn, maar wel eerder iets minder chic kan overkomen.
 

Dikke zwarte panty's


De dikkere panties, dus vanaf 60 denier, zijn lekker warm en ook ideaal bij een wat kortere jurk of rok of kouder weer. Er zijn zelfs winterpanty's die zo gemaakt zijn dat ze warmte-regulerend zijn of met fleece aan de binnenkant. Je kunt zelfs het gewenste optische effect van bijvoorbeeld langere of iets dikkere benen makkelijker bereiken met de net wat dikkere nylons. Kijk voor optische adviezen bij onze FAQ.
 

Voordelen zwarte panty:De voordelen van het dragen van zwarte nylonkousen zijn:
  • Ze kleden vaak meer af;
  • Zwarte panties zijn altijd en overal verkrijgbaar;
  • Ze combineren goed met een heleboel kleuren;
  • Zwarte kousen zijn er in een hoop types en diktes.
 

Waar vind ik een zwarte panty?Bij Pantyspecialist.nl kun je je panty online kopen. We hebben een uitgebreide collectie beenmode online voor dames. Hierbij kunt u denken aan nylonkousen, fashion panty's, stay up kousen en leggings. Alle panty's die we aanbieden zijn ook in het zwart verkrijgbaar.
 
Bekijk nu ons assortiment